Ferdinand Bolstraat 66-68
1072 LM Amsterdam
+31 (0)20 671 22 30

Profitec espressomachine Pro800 met lever

Profitec espressomachine model Pro800

Profitec is een merk dat Duitse precisie combineert met Italiaanse traditie en ervaring. De espressomachines worden ontwikkeld in Duitsland, maar met de hand geproduceerd door Italiaanse vakmensen in de buurt van Milaan. Het resultaat: zeer hoogwaardige, compleet uitgevoerde semi-professionele espressomachines.
Speciaal voor de veeleisende thuisbarista.

Model Pro800 is het vlaggenschip van Profitec. Deze machine is uitgevoerd met een massief (7,8kg) metalen lever zetgroep. De koffie wordt voorbevochtigd (pre-infusie) en middels het lever systeem houdt de (thuis-)barista perfecte controle over de druk. Hierdoor wordt de beste kwaliteit espresso garandeerd.
De Pro800 is uitgevoerd met een koperen boiler van maar liefst 3,5 liter inhoud. De temperatuur van de boiler is middels een PID-controller zelf regelbaar. Deze PID contoller bevindt zich veilig achter de lekbak.
Met dit espressoapparaat kunt u gelijktijdig koffie zetten en stoom of heet water aftappen.
Het apparaat is uitgevoerd met een waterreservoir, maar kan eveneens worden aangesloten op de waterleiding. Middels een schakelaar kiest u eenvoudig uit beide opties.
Aan de voorzijde bevindt zich een manometer die de druk in de boiler aangeeft.

De afwerking van deze machine is op zeer hoog niveau. Kortom, het is duidelijk dat deze Duitse ‘grundlichkeit’ gecombineerd met de Italiaanse espresso-traditie een groot succes is!
Het apparaat wordt geleverd met maar liefst 3 portafilters: een portafilter (piston) met enkele uitloop, eentje met dubbele uitloop en tenslotte een portafilter met een zogenaamde naked-filter.

Kenmerken:
- massief metalen lever zetgroep (7.8kg)
- koperen boiler 3,5 liter
- PID controller
- waterreservoir 3 liter
- aansluiting op waterleiding
- schakelaar voor watertank of waterleiding
- lekbak 1 liter
- vibratiepomp (om boiler te vullen)
- stoom- en heet water aftap
- boiler manometer
- in hoogte verstelbare pootjes
- 3 portafilters
- aansluitwaarde: 230V, 1500W
- gewicht: 35,5 kg
- afmetingen: 42 x 51 x 34 cm (zonder lever en portafilter)
afmetingen: 42 x 58 x 73 cm (met lever en portafilter)

€ 2.745,00
artikel: Pro800